Auto stoelhoezen set

Bent u in het bezit van een prima auto, maar laten uw huidige autostoelen het nodige comfort niet meer toe? Dan hoeft u zeker geen nieuwe wagen te kopen! Met een auto stoelhoezen set, bent u zo weer opgefrist op de baan!

Omschrijving

De overtreksels worden over de oorspronkelijke hoezen getrokken. Dit is een makkelijk werkje. De volledige set bekleedt alle zetels uit uw voertuig.

Keuze

De stoffen zetelovertrekken zijn in verschillende kleuren te verkrijgen ,makkelijk te combineren met het kleur van uw autointerieur. Ook kunstleer is op de markt, of een combinatie van beide. De meeste auto stoelhoezen set zijn universeel. Dit betekent dat ze op alle stoelen passen. Het voordeel is dat deze hoezen terug verwijderbaar zijn om bijvoorbeeld te wassen.

Prijzen

De auto stoelhoezen set zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklasses. Uiteraard geldt hier de regel: prijs/kwaliteit.

Aankoop

Voor verkoopadressen van een auto stoelhoezen set gaat u best te rade bij uw garagist of autohandelaar. Het internet biedt online een grote keuze aan. Let wel dat u goed de bijhorende informatie leest, zodat u zeker de juiste auto stoelhoezen set besteld. Alvast veel rijcomfort!