Autostoelen bekleden

Is de bekleding van uw autozetel aan vervanging toe, maar bent u nog tevreden over de het rijcomfort van uw voertuig? Dan is autostoelen bekleden een prima oplossing. Een scheur of vlekken zijn op deze manier vlug te camoufleren en u geeft uw auto een nieuwe, luxueuze touch!

Omschrijving

Autostoelen bekleden kunt u zelf heel makkelijk over de bestaande autohoezen monteren. Een kleine handleiding vertelt u hoe het moet. Zowel voor de voorste zetels als voor de achterbank zijn er oplossingen. Hoofdsteunen vormen geen probleem.

Keuze

Op de markt bestaan autostoelen bekleden uit verschillende materialen. Zo is de keuze tussen stoffen of leren bekleding. Een uitgebreid kleurengamma laat u dan kiezen wat er best bij uw autointerieur past.

Voordelen

De autostoelhoezen zijn makkelijk terug te verwijderen. Leren hoezen kunnen met een vochtige doek gereinigd worden. De stoffen hoezen kunt u stofzuigen en wassen op dertig graden.De autostoelen bekleden is geschikt voor veel personenwagens en hebben een uitstekende kwaliteit.

Aankoop 

Uw merkverdeler of garagist zal u zeker kunnen helpen met verkoopadressen. Maar ook online zijn autostoelen bekleden aan te kopen. Let dan wel dat u de juiste maat en kleur kiest.We wensen u alvast veel succes met de autostoelen bekleden!