Stoelhoezen auto roze

Mag het voor u wat flashy zijn? Houdt u van een hip en opvallend kleurtje? Dan kiest u wellicht voor deze stoelhoezen auto roze!
Een ideale vervanger voor de huidige autohoezen. U bent verknocht aan uw wagen, maar uitgekeken op de saaie binnenbekleding? Dan moet u zeker verder lezen.

Het kiezen van stoelhoezen auto roze.

De meeste autostoelhoezensets zijn universeel en dus geschikt voor veel personenwagens. Het monteren gebeurt makkelijk en beschermt of vervangt de oorspronkelijke bekleding. De roze kleur kan ook gedeeltelijk in de hoes voorkomen en gecombineerd zijn met bijvoorbeeld zwart. De stof is TUV- gekleurd dit betekend dat dit zijn kleurvastheid garandeert. Ook geschikt voor auto’s met zij-airbags.

Onderhoud van stoelhoezen auto roze.

De stoelhoezen zijn makkelijk af te borstelen of te stofzuigen. Daar ze terug verwijderbaar zijn, kunt u ze ook wassen op een lage temperatuur.

Verkooppunten van stoelhoezen auto roze.

Het internet biedt vele sites aan met autobekleding. Let wel op het kwalteits- en prijsverschil. Indien u persoonlijker wil aankopen gaat u best langs bij erkende verkooppunten. U vindt ze ook via het net of u kan bij uw autohandelaar informeren.
Veel rijplezier met uw trendy stoelhoezen auto roze!